• Zeeuwse Evenementen

Vakantie!

In deze tijd van het jaar is het volop vakantie. We waren gewend er naar hartenlust op uit te trekken. Caravan achter de auto en daar gaat half Europa op weg naar zonnige oorden. Of dat nu Spanje of Zuid-Frankrijk is of zelfs Nederland, dat maakt niet uit.

Maar met de afgelopen maanden nog in ons hoofd, zijn de meeste vakantieplannen drastisch veranderd.

De mogelijkheden om naar het buitenland te gaan zijn beperkter. Op de app van het ministerie van Buitenlandse Zaken is te zien welke landen vandaag “veilig” zijn en welke niet. En morgen kan dat weer anders zijn omdat er weer veel besmettingen zijn. Dan gaat de kleur weer naar oranje. Veel mensen hebben hun verre reisplannen moeten veranderen, door eigen voorzichtigheid of door de beperkte reismogelijkheden.

Geen voertuig meer te krijgen

We merken bij onze voertuigenverhuur dat veel Nederlanders in eigen land op vakantie zijn gebleven. Maar ook de Belgen en de Duitsers zijn er. Meestal is het ook mooi weer en dat zorgt ervoor dat onze funvoertuigen elke dag allemaal verhuurd zijn. En wij hebben nogal wat solexen, golfkarren en elektrische fietsen om te verhuren! Daarnaast hebben we ook nog honden- en kinderkarren voor achter de fiets. Verder hebben we ook e-choppers, e-scooters, beachbikes etc. Overigens geldt dit verhaal voor alle fietsverhuurders aan de West Zeeuws Vlaamse kust.

We merken dus dat veel mensen massaal het eigen land aan het ontdekken zijn. En dat is heel erg leuk! Maar wisten jullie dat we ook extra arrangementen aan de verhuur kunnen toevoegen om de ervaring in het Zeeuwse Vlaamse landschap nog leuker te maken?

Meer dan alleen de rondrit

We kunnen zorgen voor een aantal activiteiten op het strand, zoals boogschieten of kanoën. Dat is een leuke onderbreking tijdens de ontdekkingstocht. Maar we kunnen ook zorgen voor een BBQ na terugkomst op jouw vakantiebestemming. Onderweg pauzeren, maar wil je je niet naar een van de strandpaviljoens of restaurants? We zorgen voor een PauseToGo pakket met een samenstelling die jij graag wil. Op deze manier maak je de toertocht door het Zeeuws Vlaamse land nog leuker!

Let op: het is wel belangrijk om deze arrangementen EN de voertuigen minimaal 24 uur van tevoren te reserveren. We willen daarmee teleurstellingen voorkomen en zorgen dat iedereen alle activiteiten veilig kan uitvoeren! De leukste kennismaking met Zeeuws-Vlaanderen is wat ons betreft een actieve!

Waar ga jij deze zomer naar toe op vakantie of waar ben je al geweest? Wij zijn erg nieuwsgierig. Schrijf er ook bij waarom je juist daarvoor gekozen hebt!18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven