Teambuilding anno 2021

Je hebt lang geen teambuildings- of bedrijfsevenement meer georganiseerd door alle omstandigheden. Maar je merkt het wel aan je medewerkers. Het zou beter zijn om dat toch weer te doen. Bij een zoektocht op het internet kom je een hele hoop misdaad-oplos-diners tegen of escaperoom-mogelijkheden. Daar is zeker niks mis mee en als het weer tegen zit ook nog eens een garantie dat het door kan gaan.


Maar juist in september en oktober kan het nog heerlijk zijn om buiten de teambuilding of bedrijfsactiviteit te doen. Goed voor de gezondheid en direct vitamine D opdoen!

We geven je in dit artikel een paar voorbeelden.


1. Op stap met funvoertuigen.

Bij Zeeuwse Evenementen beschikken we over een grote hoeveelheid funvoertuigen. Denk daarbij aan: citymobiels, solexen, e-choppers, e-scooters, mountainbikes, beachbikes etc.

Je kunt een deel van de tocht uitzetten waarbij jouw medewerkers met de solexen naar een volgend punt rijden waar ze overstappen op mountainbikes, voor een stukje gezond trappen. Bij het volgende punt leggen ze een traject af met de beachbikes om daarna de route te vervolgen met de e-choppers of citymobiels.

Uiteraard helpen we je erbij om de route wat spannender te maken door bijvoorbeeld een vragenlijst voor onderweg of een puzzeltocht.

Op de overstapplaatsen kunnen we je teamleden een versnapering en iets te drinken verzorgen.

Afhankelijk van het aantal personen kun je vertrekken vanaf de locatie in Breskens of Nieuwvliet. Ook bestaat de mogelijkheid om te starten vanaf je bedrijfslocatie.


Foto's van de teambuilding van Zeeuwse Evenementen.2. Sporten op het strand

We ontzorgen je ook met een zes- of meerkamp met diverse sporten op het strand. Bijvoorbeeld boogschieten, maar ook badmintonnen tegen de wind is erg leuk. Natuurlijk zijn wandelingen over het strand te doen met uitleg over de haaientanden en strandjutten ook mogelijk. Kanovaren op de binnenwateren is ook een hele leuke optie.

Of wat dacht je van levend voetbalspel? Hilariteit verzekerd.3. Bijzondere activiteiten

Wil je liever boerengolf spelen? Dat is een golfspel met iets grotere clubs en een kleinere voetbal dan je gewend bent. Of zou je graag een golfclinic doen bij de golfclub zelf? Ook dat is mogelijk.

Maar er zijn natuurlijk ook mensen die liever nog even het water op gaan. Vanuit Breskens zijn diverse mogelijkheden om de Westerschelde op te gaan en wie weet wel zeehonden te zien!
Voor alle ideeën geld: variëren en combineren is mogelijk! Niet elk bedrijf heeft topsporters in dienst en het moet voor iedereen fun zijn! Vergeet ook niet de interne mens te ondersteunen. Ook hierin kunnen we je ontzorgen met catering op locatie, picknickmandjes of dinerbuffetten op locatie.


Hoe lang is het geleden dat jullie bedrijf een teambuilding of bedrijfsuitje heeft gehad?

Wat zo jij graag doen met jouw team? Laat het ons weten in de comments.


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven