Teamwork, ik houd ervan!

Bijgewerkt: 5 apr 2020


Teamwork! Het komt vaak terug in de uitjes die Zeeuwse Evenementen organiseert voor bedrijven en groepen. Ik kan er altijd weer zo van genieten om die gezichten te zien tijdens één van onze activiteiten. Om een leuk programma aan te bieden, werk ik veel samen met partners. Voor mij is het dus ook altijd teamwork, ik houd ervan! Eén van de partners waar ik regelmatig mee samenwerk, is Piet van Channel Sailing. Ik leerde hem in Cadzand tijdens de opening van Cadzand Maritiem kennen. Onze activiteiten sluiten mooi op elkaar aan en de eerste samenwerking was al snel geregeld.Tijd om eens wat meer te vertellen!

Wat doet Channel Sailing?


Channel Sailing bestaat al meer dan 30 jaar en is in 2016 met haar vloot van zeiljachten verhuisd van België naar Nederland. Naar Cadzand-Bad, om precies te zijn. Piet legt uit wat Channel Sailing doet: “We verhuren 9 jachten met of zonder schipper vanuit de nieuwe jachthaven van Cadzand. Daarnaast organiseren we steeds meer zakelijke zeilevents, ongeveer 40 per jaar. Deze events gaan van 6 tot zo’n 170 deelnemers. In de zeilevents wordt meestal een fun-regatta gevaren, een populaire formule bij onze klanten. Alle events zijn op maat gemaakt en naast het zeilen biedt Channel Sailing ook landarrangementen aan met en zonder catering.”


Hoe is onze samenwerking tot stand gekomen?

“In tegenstelling tot hoe het in België gaat, zoeken ondernemers in Nederland elkaar op om mogelijke samenwerkingen te bespreken,” vertelt Piet. “Ook in ons geval gebeurde dit zo, wat tot een regelmatige samenwerking geleid heeft. Als we samenwerken, dan is dit een no-brainer voor mij. Ik kan namelijk vertrouwen op Zeeuwse Evenementen.”


Arrangementen en evenementen

Samen met Channel Sailing bieden wij leuke arrangementen op het water aan, met catering erbij. Piet: “We gaan nu ook andere arrangementen van Zeeuwse Evenementen aanbieden. Het funvervoer is een leuke aanvulling omdat de zeilevents meestal slechts een halve dag zijn. Een leuke trip rond Cadzand met bijvoorbeeld een Solex of golfkar sluit dan goed aan op het programma.”


Toekomst

Piet is overtuigd van Cadzand en de kansen die er liggen: “Het nóg bekender maken van wat je allemaal kan doen in Cadzand… Cadzand staat sinds een 2-tal jaren, mede dankzij de nieuwe jachthaven, op de kaart en nu moeten we nog een stapje verder kunnen gaan. Er is veel interesse vanuit het Oosten van België en vanuit Duitsland. Ik heb wel de indruk dat dit verre stukje van Zeeland nog een té onbekend stukje is voor vele Nederlanders.”

Benieuwd naar de events die wij samen met Channel Sailing aanbieden? Ga eens samen het water op!

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven