Recept voor een heerlijke zomer!

Wat gaan we doen deze zomer? Voor velen een lastige vraag in deze steeds veranderende periode. Wat doe je wel, wat doe je niet. Omdat wij iedereen een leuke zomer gunnen, geven we je in deze blog een aantal tips hoe jij jouw zomer zo leuk mogelijk kunt maken.


Op vakantie

Op vakantie gaan in Zeeuws Vlaanderen is bijzonder leuk en zeker aan te raden. We hebben mooie campings en hotels en er is voor iedereen wat wils. Een dagje shoppen in Brugge of Sluis is heel erg leuk. Ook hebben we o.a. een visserijmuseum of een klim en speelpark in Groede: Groede Podium. Natuurlijk hebben wij bij goed weer natuurlijk heel wat kilometers strand en genoeg strandpaviljoens en restaurants om een hapje te eten.


Dagje uit

Voor diegenen die wat dichterbij wonen, is Zeeuws Vlaanderen ook goed te doen met een dagtrip.

Wil je Zeeuws Vlaanderen eens bekijken vanuit een ander perspectief? Huur dan bij Rent & Joy in Nieuwvliet een funvoertuig om een halve of hele dag een toer te doen. Je vindt ons op de onthaalparking in Nieuwvliet Bad, waar we je op weg kunnen sturen met solexen, e-choppers, e-bikes, de Kusthopper (bus), e-scooters of gewone fietsen. We hebben er ruim voldoende op voorraad, maar reserveren is zeer aan te raden om niet mis te grijpen. Het zou jammer zijn als je dagtrip veranderd doordat je niet gereserveerd hebt.

Wonen in Zeeuws Vlaanderen

Woon je in Zeeuws Vlaanderen, ontdek het landschap dan eens op een andere manier dan je gewend bent. We hebben al een opsomming gegeven van onze funvoertuigen, maar we kunnen je er ook een picknickmand leveren, zodat jij kunt genieten van een lunch op een door jou gekozen mooie plek.


Wil je daarnaast onderweg ook iets anders doen zoals wat strandactiviteiten zoals boogschieten? Ook dat regelen we voor je. Wil je een ander arrangement bij je ontdekkingstocht? Wij hebben diverse arrangementen beschikbaar.

Stel zelf je ideale dagje uit samen en wij kunnen het geheel voor je verzorgen.Kijk eens rond op www.zeeuwseevenementen.nl voor de mogelijkheden.

Staat er iets niet bij? Vraag ons naar de mogelijkheden. Tenslotte zijn wij niet voor niet HET adres voor alle (zakelijke) feesten en partijen.15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven