• Zeeuwse Evenementen

Nog even genieten van de Indian Summer

In de komende periode is er een Indian Summer afgegeven, hogere temperaturen in september. Nog even heerlijk genieten van een mooie nazomer. Lekker naar buiten, genieten op een terras. Maar er zijn ook genoeg andere dingen te doen als je de drukte liever niet op zoekt. De kust en het West Zeeuws Vlaamse binnenland zijn prachtig mooi en buiten zijn is altijd goed.

Voor een heerlijke short break geven we je een paar leuke tips!

De weersverwachting voor de komende 14 dagen in Nieuwvliet.Short Break

Als je op deze dagen er nog even op uit wil en een korte vakantie boekt in Zeeuws Vlaanderen, boek dan gelijk een leuke speurtocht van Nieuwvliet naar Knokke of omgekeerd.

Bij Zeeuwse Evenementen kun je gewone fietsen huren, maar ook e-bikes. Onderweg geniet je van het prachtige landschap en ga je actief opzoek naar antwoorden voor de speurtocht. Op deze manier leer je de omgeving nog beter kennen.

Voor onderweg verzorgen wij een Pauze To Go mandje met daar heerlijke hapjes. Deze kun je midden in de polder nuttigen, maar ook op een bankje boven op de dijk met uitzicht over de Westerschelde en de Noordzee. Jij hebt de vrijheid het in te delen zoals jij het wil.


Andere funvoertuigen

Wil je een rondje Nieuwvliet doen? Ook dat kan. We hebben diverse routes beschikbaar.

Is een e-bike niet jouw voertuig? Geen nood. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aantal funvoertuigen om het ook echt jouw uitje te maken.

Denk daarbij aan:

· Citymobiel

· Solex

· Eliptigo

· Beach bikes

· E-scooter

· E-chopper

We hebben veel van deze voertuigen staan in Nieuwvliet, maar mocht jij een andere route in gedachten hebben dan kunnen wij de voertuigen ook op dit locatie brengen.


Hapje en drankje

Een speurtocht is mogelijk maar als je liever op de bonnefooi op pad gaat, kan dat natuurlijk ook. Wil je onderweg geen picknick doen maar liever in een restaurant of strandpaviljoen een stop maken? Ook dat kunnen wij voor je regelen.

Eigenlijk is het gewoon een menukaart waar jij kunt kiezen hoe je die dag wil genieten. De keuze is enorm en jij bepaalt hoe jouw ideale dag loopt.

Vooraf reserveren is noodzakelijk om er voor te bezorgen dat we jouw dag(deel) laten verlopen zoals jij dat voor ogen hebt. Neem telefonisch contact op of stuur een mailtje.

Maar vooral, geniet nog even van de Indian Summer!

49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Zeeuwse Evenementen - Pr. Beatrixstraat 62 - 4507 AL - Schoondijke - +31 (0)6 23732494

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon

@2020. Created by Ms Independent VA