• Zeeuwse Evenementen

Nieuw in Zeeuws Vlaanderen: de Elektrische belevingbus

Het Zeeuws Vlaamse land is te mooi om niet te ontdekken. De combinatie van polders, strand en zee, havens en de getijden zorgen voor mooie afwisselende uitzichten en ontdekkingstochten. De geschiedenis van het gevecht van water en land heeft geresulteerd in zilte en zoet water gebieden met een verscheidenheid aan natuur, waardoor je elke 10 kilometer iets anders ontdekt. Mooie, lieve karakteristieke dorpjes met hun eigen geschiedenis zijn het ontdekken waard.


Het ontdekken van al dit moois kan op zoveel manieren. Zeeuwse evenementen verhuurt funvoertuigen zoals e-scooters, solexen, e-choppers, citymobiels, mountainbikes, beachbikes etc. om op een leuke manier Zeeuws Vlaanderen te ontdekken.

Of je hier nu bent voor een dagje uit, een vakantie of zelfs woont! Of je hier nu vaak komt of voor de eerste keer bent. Je ontdekt met onze funvoertuigen plekjes die je nog niet eerder hebt gezien.Nieuw!

Omdat niet iedereen zelf het voertuig wil besturen, maar wel graag van een funvoertuig wil genieten, komt daar vanaf juni de Elektrische belevingbus bij. De E-bus is een elektrische bus voor maximaal 23 personen die op afgesproken tijdstippen routes langs de kust gaat rijden maar ook gehuurd kan worden voor kleine groepen. Uiteraard houden we rekening met de regels.


Op dit moment zijn we druk bezig de routes af te stemmen zodat iedereen van Breskens tot Cadzand en verder kan genieten van ons prachtige landschap maar zelf niets hoeft te doen. Deze routes en tijden zullen vastgelegd worden en binnenkort gecommuniceerd worden. Voor de (dagjes)toerist en bewoner iets om naar uit te kijken.


Daarnaast is de bus inclusief chauffeur ook te huren voor kleine gezelschappen. Daarbij kunnen natuurlijk allerlei extra arrangementen afgesproken worden. De chauffeur rijdt de vooraf afgesproken route en je hoeft maar in te stappen en te genieten van de omgeving.

De informatie hierover is straks te vinden op de website van Rent&Joy. Reserveren hiervoor is noodzakelijk.Beleving toeren

Om de echte beleving van de streek te ervaren zullen we deze zomer verschillende beleving toeren organiseren. Dit o.a. naar Breskens en Groede. We vertellen onderweg over de geschiedenis van deze mooie streek. Verder is er onderweg een bezichtiging van bijvoorbeeld de vuurtoren of het Vlaams Erfgoed straatje. Ook een hapje en een drankje zal niet ontbreken. Kijk voor informatie en aanvragen op de website van Rent&Joy.


Deze eerste foto’s geven een indruk van de bus. Wij zijn in ieder geval heel enthousiast en kunnen niet wachten om jullie rond te rijden in het Zeeuws Vlaamse landschap!

23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven