Geen dag is hetzelfde als je eventmanager bent!

Het is echt wel een van de leukste dingen van mijn werk, evenementen organiseren. Zo sta ik op het strand een catering te verzorgen, zo sta ik in een grote evenementenhal. Sinds ik Zeeuwse Evenementen ben gestart, heb ik al wat leuke feesten, bedrijfsuitjes, beurzen, vergaderingen en festivals georganiseerd. Daar komt een hoop bij kijken. Die afwisseling, daar houd ik van! Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van evenementen? Lees dan snel verder!


Mijn gemiddelde werkdag

Ik sta eigenlijk iedere werkdag wel rond half 7 op. Ik start de dag dan meestal met kantoorwerk. Als eerste bekijk en beantwoord ik mijn mail en vanaf 9 uur ga ik telefoontjes doen die gedaan moeten worden. Vanaf een uur of 10 ga ik de deur uit en staat er altijd weer iets anders op me te wachten. Golfkarren onderhouden of wegbrengen, catering voorbereiden, afspraken voor nieuwe opdrachten of een nieuwe samenwerking bespreken. Zo eind van de middag doe ik nog een rondje mail en kantoorwerk. Wanneer er opdrachten zijn om te verzorgen dan ben ik daar natuurlijk heen.


Mooie projecten

Er zijn zoveel mooie projecten waar ik aan heb mogen werken. Het belangrijkste event aan het eind van het jaar is toch altijd wel de coördinatie van het Zeeuws Vlaams Paviljoen tijdens de Contacta in Goes. Verder zijn er in december wat kerstborrels natuurlijk. Dit zijn vooral bedrijven die dat gedeeltelijk of geheel uitbesteden aan ons.

Zoals bij veel bedrijven die zich richten op evenementenorganisatie zijn januari en februari de wat rustigere maanden. Vanaf maart krijgt iedereen weer zin om op pad te gaan. Op dit moment komen er dan ook alweer veel aanvragen binnen voor uitjes met het elektrisch vervoer. In april mogen we, net zoals vorig jaar, weer de catering verzorgen tijdens de opening van het Filmfestival Terneuzen op. Hier verzorgen we tijdens het gala de hapjes. Op 13 april vindt in de Sint-Baafskerk te Aardenburg de Mattheus Passion plaats. Hiervoor leveren wij golfkarretjes en verzorgen we de gehele catering tijdens de dag en de VIP-borrel na het concert.

Leuke vooruitzichten allemaal!


Flexibel

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik graag onafhankelijk en vrij wilde zijn. Ik bedoel hiermee dat ik mijn werk zelf kan regelen en kan werken wanneer ik dit wil. Natuurlijk wel rekening houdend met de seizoenen die er zijn in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Organiseren en verbinden zijn twee dingen die mij erg liggen. En ik merk dat als je iets leuk vindt, dan ben je er vaak ook goed in. De slogan ‘organiseren | ontzorgen | ondervinden’ past daarom zo goed bij Zeeuwse Evenementen en mijzelf.


Leukste werk

Ik ben pas tevreden als alles wat ik ingepland had goed verloopt en de mensen waarvoor ik het georganiseerd heb, tevreden zijn. Een herhalingsbezoek of aanbevelingen bij familie of vrienden zijn voor mij de mooiste complimenten. Dan weet ik dat ik het goed heb gedaan.

Het mensen naar de zin maken en ervoor zorgen dat ze een fantastische dag hebben of een mooie beurs. Daar kan ik zo enorm van genieten tijdens een evenement. Blije gezichten, een leuke sfeer en mensen die het naar hun zin hebben. Ik kan wel zeggen dat ik het leukste werk heb wat er bestaat!

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven