• Zeeuwse Evenementen

Bijzondere webshop

De webshop van Zeeuwse Evenementen is verrassend leuk! Je vraagt je misschien af wat je daar allemaal kunt vinden, maar inmiddels hebben we een leuk en wisselend assortiment samengesteld waar iedereen wel iets leuks vindt. Je vindt bij ons namelijk dingen die je nergens anders kunt krijgen in Zeeuws Vlaanderen. En het wordt gewoon bij je thuis gebracht!

Diners, hapjes en nog veel meer!

In onze catering op locatie passen wij het menu aan op wens van de opdrachtgever. Nu wij natuurlijk geen grote evenementen kunnen doen, hebben wij het assortiment aangepast op kleine groepen en particulieren.


Zo vind je bij ons heerlijke dinergerechten die je zelf thuis alleen nog moet opwarmen. Uiteraard zijn dit wereldgerechten, zodat je daarmee het gevoel hebt even op vakantie te zijn. Of wat dacht je van onze lazy weekend box? Een box vol met verschillende hapjes die je eraan doet denken alsof je op een festival bent. En je hoeft natuurlijk niet zelf in de keuken te staan.

Ben je jarig? Verras de jarige of jezelf eens met een verjaardagsbox. Diverse zoete en hartige hapjes, aangevuld met een cocktail, een fles bubbels en ballonnen. Is weer eens wat anders.

Of heb je liever een gourmet-, BBQ- of picknickpakket? Of een van onze wereldgerechten? Je krijgt het allemaal thuisbezorgd en bij sommige pakketten zit zelfs een cocktail van de cocktail-king bij.

Voor de heb

Uiteraard is onze webshop ook goed gevuld met heel veel leuke dingen “voor de heb”. Vooral dingen die je in de keuken en met borrelen of eten nodig hebt.

Heel handig in de keuken is een juicer: een machine waarmee je sap kunt maken van fruit en groeten. Maar we hebben ook een aantal soorten gourmetstellen en BBQ’s in onze shop. Deze zijn natuurlijk wel allemaal heel hip. Ook de toebehoren voor een BBQ hebben we: messen, tangen, temperatuurmeters etc. Uiteraard hebben we ook een assortiment planken en amuseschaaltjes en -planken.

Heb je goede messen of pannen nodig? Ook die kunnen wij je leveren.

Maar we hebben ook diverse producten van Rivsalt, Food Delisious, Pineut en Lie Gourmet in ons assortiment.


Is er binnenkort iemand jarig of wil je gewoon iemand verrassen? Kijk eens rond in de shop en maak aan de linkerkant je selectie om het zoeken makkelijker te maken.


Verhuur

Als je een feestje wil geven en je hebt niet voldoende materialen in huis, zoals glazen, borden en statafels? Je kunt ze bij ons gewoon huren, ook in kleine oplage.

Wil je het anders aanpakken en wil je een BBQ, gourmetstel of zelfs een foodtruck huren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.


Wil je weten wat hoe leuk onze webshop is? Neem gewoon even een kijkje op www.zeeuwseevenementen.nl/shop.

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven