• Zeeuwse Evenementen

Bijna 1000 tapas pakketten in Zeeuws Vlaanderen


2020 was voor Zeeuwse Evenementen een bijzonder jaar. Het was net alsof we onszelf opnieuw uit gevonden hebben. Eigenlijk is dat ook wel zo. Wat heel normaal was - festivals, feestjes, (bedrijfs)evenementen – het kon allemaal niet meer. Maar door samen te werken met andere ondernemers werden er de leukste ideeën uitgewerkt en uitgevoerd. Offline meets online was het.


Online

De verschuiving naar online evenementen heeft helemaal plaats gevonden in 2020. Waar bedrijfsborrels en teambuilidingsactiviteiten gewoon waren om dat op een inspirerende locatie te doen en te genieten van de ongedwongen sfeer, moest iedereen zoveel mogelijk thuis werken. Dat komt de teambuilding niet echt ten goede en ook de bekende borrels konden niet doorgaan.

Aan offline borrels en evenementen zitten voordelen (en ook nadelen), maar datzelfde geldt voor online evenementen.


Scheldestore opende haar online “deuren” en bracht offline bedrijven in Zeeuws Vlaanderen online bij elkaar. Een website waar je je producten en cadeaus kan bestellen die thuis gebracht werden of opgehaald konden worden.


In de zoektocht naar een leuke manier van samen zijn, ontstond de online X-mas toast, een Zeeuws Vlaamse online kerstborrel voor diverse bedrijven. In deze toast werkten meerdere bedrijven samen om voor ieder wat wils te bieden. De burgemeester mocht een speech afsteken, er werden tips gegeven hoe je je tafels feestelijk kon maken en er was zelfs muziek. Uiteraard was er de mogelijkheid om even met elkaar te kletsen.Tapashapjes

Vooraf werden speciale tapaspakketten thuisgebracht bij de deelnemers. De nieuwjaarsborrels van de gemeente Terneuzen en Sluis konden ook gewoon doorgaan begin januari door er een online versie van te maken. Daarvoor maakten wij 795 tapaspakketten die voor het evenement bezorgd werden.

Op deze manier kon samen en toch volgens de regels gecombineerd worden.


De mogelijkheden blijken eindeloos mits je verder kijkt dan de mogelijkheden die we tot nu toe hadden. Wil jij dit jaar toch een evenement organiseren voor jouw bedrijf? Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.


71 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven