Bij wie kope hie?

In deze bijzondere tijd hebben veel ondernemers het lastig. Lokaal kopen en bestellen was nog nooit zo belangrijk om ervoor te zorgen dat na deze crisis, deze ondernemers er ook nog voor je zijn. Ook ik heb een (tijdelijke) switch gemaakt naar een maaltijd-bezorgservice omdat alle evenementen, beurzen, teambuildingsactiviteiten etc. even stilliggen.

Met alle ervaring en interesse voor andere landen, ben ik in staat om je even op vakantie te laten gaan met mijn maaltijd. Al was het dan maar even aan tafel en in gedachten. Reizen zit in mijn bloed en is mijn passie, maar op dit moment moet ook ik het doen met herinneringen en foto’s.


Bij wie kope hie

“Bie wie kope hie” is een Zeeuws Vlaams initiatief met een website en social media pagina’s waar Zeeuws Vlaamse ondernemers in beeld gebracht worden. Ook Zeeuwse Evenementen heeft een sticker en staat vermeld op de website. Maar het lokaal kopen geldt natuurlijk ook voor mij. In alles wat ik doe, probeer ik zoveel mogelijk goede producten te kopen, maar ook vooral lokaal te kopen.

Onze maaltijd bezorgservice staat inmiddels ook vermeld op Too Good To Go App. Zij hebben sinds kort ook een maaltijd bezorgservice. Daarnaast staan wij vermeld op de website van ZeelandEet.nl. Daarin vind je meerdere restaurants die maaltijden bezorgen.

Lokaal inkopen

Er zijn genoeg bedrijven in de directe omgeving waar ze goede producten leveren zodat ik ook een mooi eindresultaat kan leveren. Een kleine opsomming van een aantal ingrediënten en producten die gebruik:

De Groene Polderwinkel: aardappels en verse frietjes Tino’s Groente en Fruit: verse groente en fruit Vishandel Mike de Houck: verse vis Poelier Zeevla: verse kip Zeeuws Vis en Vleeshuys: vers vlees De Ambachterie: bitterballen

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook voor de teambuildingsactiviteiten en arrangementen maak ik gebruik van zoveel mogelijk lokale partijen, om een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te hebben.

Buitengewoon Actief: materialen en ondersteuning bij buitenactiviteiten Ren&Joy: Funvervoermiddelen De Boerenhoeve: buiten arrangementen Channel Sailing: Zeil activiteiten Strandpaviljoen de Strandloper: uitvalsbasis en materialen bij buitenactiviteiten Invest Mobile: Citymobiel Cadsandria IJzendijke: Uitvalsbasis voor buitenactiviteiten en zaal voor binnenactiviteiten

Kwaliteit leveren

Natuurlijk is deze lijst lang niet compleet en kan ik ook niet altijd lokaal inkopen. Uiteindelijk wil ik natuurlijk ook die kwaliteit leveren, die iedereen van ons gewend is. Maar als er nieuwe bedrijven ontstaan of andere lokale bedrijven hun activiteiten wijzigen, zullen we daar zeker in gesprek mee gaan.

Heb jij nog een mooie dienst die een aanvulling op onze dienstverlening kan zijn? Laat het me weten. Ik sta altijd open voor een gesprek.

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven