Uitgekookt? Neem een wereldbuffet.

Je kent ze wel. Koud buffet, warm buffet, een combinatie van deze twee. Het grote voordeel aan een buffet is, dat er een veelvoud aan verschillende gerechten is, zodat iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt, maar je toch gezamenlijk kunt eten. De één lust namelijk wel vis en de ander niet. Komkommer zorgt bij sommigen voor oprispingen, maar een aardappelsalade dan weer niet. Bij Zeeuwse Evenementen hebben wij de buffetten een andere twist gegeven, zodat het Wereldbuffetten zijn geworden. Dit is inmiddels ook te zien op onze vernieuwde website.


Nieuwe buffetten

Op onze website hebben wij een aantal buffetten geplaatst met een bepaald thema. Zo kun je kiezen uit een Aziatisch buffet, een Mediterraans buffet, een Midden Oosten buffet, een American buffet en een Zeeuws Buffet. Onze klassiekers zijn daar in verwerkt. In het Zeeuws Buffet is natuurlijk o.a. ons gegrilde Zeeuwse Spek opgenomen en in het American buffet horen natuurlijk spare ribs. Kijk voor de inhoud van onze thema buffetten in onze webshop.


Deze buffetten hebben we ook weer zodanig vastgesteld dat er voor ieder wat wils tussen zit. Uiteraard zullen eventuele dieet- en allergiewensen vooraf aan ons doorgegeven moeten worden.
Voorafje en achterafje

Als je het buffet wil aanvullen met een voorafje of een dessert dan is dat ook mogelijk. Je kunt kiezen uit o.a. Thaise soep, kippensoep, Minestrone soep, championsoep etc.

Maar ook het desserts bieden wij aan op onze vernieuwde website. Om je een voorbeeld te geven (of om je lekker te maken ;-)) kun je kiezen uit een Bananenloempia, Panna Cotta met rood fruit, Crème Catalana etc.Loopt het water je in de mond? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop.

Natuurlijk kunnen wij ook hapjes verzorgen of koude schotels. Voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid om het extra feestelijk te maken.Welke buffet zou jij eens willen proeven?


Let op: door onze vakantie nemen we niet eerder dan 21 februari nieuwe opdrachten aan.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven