top of page

10 𝙟𝙖𝙖𝙧 𝙕𝙚𝙚𝙪𝙬𝙨𝙚 𝙀𝙫𝙚𝙣𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚𝙣 (1)

msindependentva

Dit jaar bestaat Zeeuwse Evenementen 10 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren. Momenteel zijn we een aantal dingen aan het voorbereiden daarvoor. Maar het moet een verrassing blijven, dus verklappen we nog even niets. ;-)

Waar we wel mee bezig zijn, is het opzoeken van oude foto’s om een mooi overzicht te krijgen van 10 jaar Zeeuwse Evenementen. We hebben al heel veel “ooooh’s” en “aaaaah’s” uit onze mond laten komen. Dat brengt onze geschiedenis echt weer even tot leven.


10 jaar

10 jaar geleden schreef Karin Boerman zich per 1-1-2014 in bij de Kamer van Koophandel en zo was Zeeuwse Evenementen geboren. Dat kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. Door de jaren heen hadden Karin en haar team veel ervaring opgedaan met het organiseren van evenementen en het verzorgen van catering.

Karin heeft in het verleden op verschillende plaatsen gewoond, zoals Vlissingen, Tilburg, Groningen en 5 jaar in Duitsland, maar ze is geboren en getogen in het West-Zeeuws Vlaamse land.


Na haar opleidingen heeft ze in het toerisme en de horeca gewerkt. Na ongeveer 25 jaar voor een baas gewerkt te hebben, besloot ze in 2014 de sprong te wagen naar haar eigen bedrijf. In eerste instantie als parttime bedrijf maar vanaf 2017 volledig als zelfstandig ondernemer.


Reizen

De liefde voor het reizen zit er ook al heel lang in. Ze heeft al diverse landen bezocht en elke keer veel geproefd van de lokale gerechten. Steevast neemt ze een kookles van een lokale kok om werkelijk te weten wat de fijne kneepjes van de keuken van dat land inhouden. Dat zie je terug in de diverse gerechten en catering-opdrachten die in de afgelopen 10 jaar verzorgd zijn.


Kilo’s gerechten zijn er voorbereid en gegeten op de diverse bijeenkomsten, festivals en evenementen waar Karin de catering mocht verzorgen. Of het nu gaat om koude gerechten of warme gerechten, het is allemaal geen probleem.

Maar altijd met de invloed van de reizen die ze gedaan heeft. Zeeuwse Evenementen is dan wel Zeeuws, maar in de gerechten vind je elementen van de hele wereld terug.


Het gaat te ver om je in deze blog alle gerechten voor te schotelen die in de afgelopen 10 jaar gemaakt zijn. We geven je hieronder een kort fotoverslag.


Volgende maand: deel 2 van onze geschiedenis.



 
 
 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page