fbpx

Over Karin Boerman

 

 

 

Leuk dat je hier rondkijkt op onze website!

Ik ben Karin Maria Boerman, eigenaresse van Zeeuwse Evenementen. Ik ben geboren in 1968 en opgegroeid in het mooie West Zeeuws-Vlaanderen. Mijn wiegje stond in IJzendijke, waar ik de eerste 17 jaar van mijn leven heb doorgebracht. Daarna heb ik op verschillende plaatsen gewoond, waaronder Vlissingen, Groningen, Tilburg en zelfs vijf jaar in Duitsland. In 1999 ben ik dan teruggekomen naar Zeeuws-Vlaanderen en sindsdien woon ik in Schoondijke, samen met mijn zoon Lars.

Mijn opleidingen die ik gevolgd heb waren creatief, maar ben qua werk direct in het toerisme en horeca terecht gekomen. Na zo’n kleine 25 jaar voor een baas te hebben gewerkt heb ik de sprong gemaakt en heb een eigen onderneming opgezet. Dit is in 2014 parttime gestart om vervolgens sinds 2017 volledig als ondernemer aan het werk te zijn. Zeeuwse Evenementen!

Door de jaren heen zijn mij een aantal zaken heel belangrijk en dierbaar geworden. De belangrijkste woorden die mij kenmerken zijn:

Vrijheid – Eerlijkheid – Zeeuwse Evenementen – Creativiteit – Levenslust – Moeder – Liefde – Ibiza – Vreemde culturen – Geloof – Reizen – Leef je mooiste leven – India – Positieve aantrekkingskracht