fbpx

Netwerkevents en beurzen

Besteed je netwerkevent of beurs uit

Door onze jarenlange organisatorische werkzaamheden binnen de evenementenbranche kunnen we je goed helpen bij het organiseren van een netwerkevent of beurs. Je kunt er voor kiezen om een bepaald onderdeel uit te besteden of de volledige organisatie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom je ook naar het Zeeuws-Vlaams Paviljoen?

Zeeuwse Evenementen is mede-coordinator van het Zeeuws-Vlaams paviljoen op de Contacta beurs in Goes. Het is dé jaarlijkse netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen met:

  • 15.000m² beursvloer
  • +/- 350 stands
  • 25.000 bezoekers
  • Bekende sprekers
  • Seminars en workshops

De organisatoren van het Zeeuws-Vlaams paviljoen op de Contacta zijn Zeeuwse Evenementen en Arrangé Organisatie & Communicatie. Interesse in deelname aan deze bedrijvenbeurs? Mail info@zvlpaviljoen.nl.

Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza: zakendoen met je buurman

Zeeuwse Evenementen is betrokken bij Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza. Het is een initiatief van Business Plaza Nederland. Mark Steijart is de coördinator in Zeeuws-Vlaanderen. Met Zeeuwse Evenementen helpen wij Mark de juiste businessevents te organiseren.

Het doel van Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza is om ondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen een platform te bieden om zich te profileren. Op Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen vindbaar. Het is dus zakendoen met je buurman.

Wanneer je lid bent, is je bedrijfsprofiel vindbaar op http://www.zeeuws-vlaanderenbusinessplaza.nl/. Het toevoegen van je gegevens maakt je beter vindbaar.  Je kunt al member worden voor 50 euro per jaar, excl. BTW. Zeeuws-Vlaanderen Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor je gevonden wordt op zoekwoorden. Door het goed en volledig invullen van jouw profiel wordt je vindbaarheid dus verbeterd!

Ook interesse om een keer naar een event te komen? Wij nodigen je graag uit. Neem contact op met Mark via info@zeeuws-vlaanderenbusinessplaza.nl of via info@zeeuwseevenementen.nl

Onze agenda voor 2018:

Ontbijten (07.30 – 09.00 uur)
18 april
23 mei
20 juni
19 september
24 oktober
28 november

Memberdagen
12 april, locatie nog niet bekend
14 juni bij Zeeuwse Evenementen in Schoondijke
22 november, locatie nog niet bekend